Rolstoel.nl

O4 Wheelchairs

Rolstoel.nl

Rolstoel.nl is de website van O4 Wheelchairs. O4 Wheelchairs heeft een innovatieve rolstoel ontwikkeld die is ontstaan door jarenlange ervaring met rolstoelgebruikers en rolstoelspecialisten. In opdracht van O4 Wheelchairs maakte X-Media Solutions een analyse van het bedrijf, haar positionering en haar concurrenten. Op basis van deze analyse heeft X-Media Solutions een advies uitgewerkt waarbij de focus werd gericht op de eindgebruiker in plaats van de zorgprofessional en dealer.

Op basis van het advies ontwikkelde X-Media Solutions vervolgens een nieuwe website. De website rolstoel.nl is volledig responsive en gerealiseerd in het open-source contentmanagement systeem Drupal. Na de realisatie van de website, waarbij X-Media Solutions het ontwerp, de realisatie, het redigeren van de content én de zoekmachine-optimalisatie verzorgde, hebben we - op basis van een marketingplan - verschillende on-en offline marketingcampagnes ingericht om de doelgroep te bereiken.

Voor de uitvoering van deze marketingcampagnes realiseerden we verschillende nieuwe marketingmaterialen, zoals een compleet nieuwe printadvertentie. De door ons ingerichte online advertentiecampagnes (Facebook Ads en Google Adwords) dragen bij aan het vergroten van de naamsbekendheid en het werven van nieuwe klanten.

Om de innovatieve rolstoelen ook op het World wide web een platform te geven heeft O4 Wheelchairs X-Media Solutions gevraagd om een (online) productvideo te maken. In de productvideo worden alle belangrijke aspecten van de O4 rolstoelen benadrukt. Zo komt onder andere de lage zitdruk, lage rolweerstand, hoge instelbaarheid en hoge schokabsorptie op een speelse maar vlotte wijze aan bod. Geen saaie productfilm voor O4 Wheelchairs, maar een innovatieve online productvideo die exact past bij het merk en haar doelgroep.

 

 

Resultaat: 

Responsive website waarbij naast productmarketing ruimte is voor contentmarketing

Nieuwe huisstijl/website staat aan de basis van iedere nieuwe crossmediale uiting, waaronder on-en offline marketingcampagnes

Aanzienlijke toename van het aantal bezoekers op de website door inzet SEO, SEA en SMM

Originele en professionele product presentatie

Alle unieke kenmerken van het product worden uitgelicht

Gemaakt door: 
Nadine Otten
Remco van Daalen
Nick Bakhuis
Geert-Jan Hendriks
Daan Gerrits
Henk Saalmink
Jean-Paul Reparon

Neem contact op