XMS Labs

In het schooljaar 2014-2015 startte X-Media Solutions met XMS Labs, een innovatiehub in samenwerking met diverse hogescholen, zoals Hogeschool Arnhem Nijmegen, Saxion Hogeschool Deventer en Hogeschool Windesheim Zwolle.

XMS Labs biedt studenten van bovengenoemde hogescholen de kans om een stage- of afstudeeropdracht uit te voeren die direct in de praktijk wordt toegepast. De opdrachten zijn gebaseerd op vraagstukken waar wij in onze dagelijkse werkzaamheden tegenaan lopen. De innovatiehub helpt X-Media Solutions (én Senefelder Misset) structureel te innoveren, enerzijds door onderzoek, anderzijds door het realiseren van proof-of-concepts en/of (digitale) producten of productonderdelen. Bekijk hieronder de openstaande stage- en afstudeeropdrachten.

Ons zusterbedrijf PSH Media Sales is op zoek naar een stagiair of afstudeerder voor het uitvoeren van een klanttevredenheids- en/of imago-onderzoek.
Vanwege onze uitbreiding op de Franse markt zijn we op zoek naar een Frans sprekende stagiair(e) marketing- en communicatie. We zijn sinds 2015 in Frankrijk actief op zoek naar nieuwe klanten die we kunnen ondersteunen bij het drukken van tijdschriften en het maken van digitale mediakanalen, zoals websites en apps.
Ons zusterbedrijf Vastgoed Media is op zoek naar een enthousiaste redactiestagiair(e) voor de online- en magazineredactie en diverse marketingacties. Je zult werkzaam zijn in een relatief klein team, leerzame werkomgeving en er is genoeg ruimte om jezelf te ontwikkelen.
Op zoek naar een toffe, leerzame (afstudeer)stage? Ons zusterbedrijf DJ Mag NL is op zoek naar een enthousiaste redactiestagiair(e) voor de online redactie (website en magazine app) en diverse marketingacties. Je zult werkzaam zijn in een relatief klein team, leerzame werkomgeving en er is genoeg ruimte om jezelf te ontwikkelen.
Voor één van onze opdrachtgevers zijn wij voornemens om een online sociaal netwerk / community te ontwikkelen, waarbij de potentiële doelgroep (man, 45+) zich aansluit om bekenden/vrienden uit het verleden op te sporen en mee in contact te treden. De doelgroep is heterogeen, maar heeft wel enkele overeenkomsten.

Voor wie werken we?Neem contact op