Over ons

Advies, concept, ontwerp en realisatie van media

Lees verder

Wie we zijn

X-Media Solutions is onderdeel van Senefelder Misset, al jaren een solide partner van tientallen verenigingen, stichtingen, branche-en beroepsorganisaties, (vak)bonden, uitgeverijen en corporate organisaties op het gebied van de realisatie van diverse communicatiemiddelen.

Sinds 2010 adviseert X-Media Solutions - organisaties over het opzetten van nieuwe businessmodellen, het synergetisch inzetten van verschillende mediakanalen (crossmedia) én de creatie en realisatie van (digitale) mediavormen, zoals websites, digitale nieuwsbrieven, sociale media, digitale magazines en apps.

Wat we doen

Wij helpen organisaties met slimme (technologische) oplossingen om op een effectieve en efficiënte wijze te communiceren met haar doelgroep(en). Het is onze ambitie een innovatieve en duurzame partner te zijn voor onze opdrachtgevers. Een samenwerking met ons moeten zij ervaren als rendabel en zorgeloos. 

Wij ondersteunen organisaties bij de creatie en realisatie van diverse mediavormen en het efficiënt inrichten van hun contentdistributie via verschillende mediakanalen. Hiervoor gebruiken we door ons uitgekozen technologische oplossingen op een creatieve manier.

Team

Het team van X-Media Solutions is sinds de oprichting in 2010 gegroeid van 5 naar 17 medewerkers. Al deze medewerkers leveren vanuit hun eigen expertise een belangrijke bijdrage aan de creatie en realisatie van diverse mediavormen.

Voor onze opdrachtgevers werken we aan tijdschriften, websites, digitale magazines en magazine apps. Ook verzorgen we voor een aantal klanten de (online) marketing in de vorm van zoekmachine-optimalisatie (SEO), search engine advertising (SEA) en social media marketing (SMM). Hiermee halen we altijd het maximale rendement uit de gerealiseerde mediakanalen.

69Opdrachtgevers
33Tijdschriften
62Websites
110Apps

Werkwijze

Hoe gaan we te werk ?


 • Analyse

  1

  We leren je merk, doelgroep en doelstellingen beter kennen

 • Advies

  2

  We adviseren je over het vinden en binden van je doelgroep

 • Ontwerp

  3

  We ontwerpen (cross)media die perfect bij je merk passen

 • Realisatie

  4

  We realiseren efficiënte en duurzame (cross)mediakanalen

 • Optimalisatie

  5

  We testen, meten en optimaliseren je kanalen

Ons team

pijlDit team werkt vol passie aan jouw mediapijl

pijl

Neem contact op