Websites

Advies, ontwerp en realisatie van al je online mediakanalen

Websites

Met alleen het hebben van een website red je het tegenwoordig niet meer. Je website is je belangrijkste visitekaartje. Maar dat geldt ook voor je concurrent. Om je te kunnen blijven onderscheiden is het dus belangrijk dat jouw website voldoet aan de verwachtingen van je doelgroep, dat er goede content op staat, dat je doelgroep je website weet te vinden en dat het voldoet aan eisen als ‘geschikt voor mobiel’. 

Hoe gaan we te werk?

Advies en ontwerp
Websites zijn er in alle soorten en maten. Op basis van jouw behoeften bepalen we hoe uitgebreid de website moet worden en wat hiervoor de beste indeling/ontwerp is. Door onze ruime ervaring in website development hebben we de beschikking over veel standaardfunctionaliteiten. Natuurlijk is elke website eenvoudig uit te breiden met maatwerkfunctionaliteiten.

Realisatie en beheer
Voor het realiseren van websites maken wij gebruik van het betrouwbare ‘open source’ content management systeem Drupal. Dit online platform is volledig geoptimaliseerd voor uitgevers van content en corporate bedrijven. Het is binnen Drupal dan ook mogelijk om contenttypes die voor uitgevers en marketeers relevant zijn (blogs, nieuws, video, banners) toe te voegen. 

Bekijk de kenmerken van Drupal

Welke oplossingen bieden we?

Easy

Onze Easy-oplossing is een eenvoudige oplossing voor uitgevers van content. Het design van een website in deze categorie is gebaseerd op een bestaand template, waardoor jouw nieuwe website snel te realiseren is. De website beschikt over standaard contenttypes zoals blog, nieuws en contact. Uiteraard is de site technisch geoptimaliseerd voor zoekmachines.

Premium

De premium website-oplossing bestaat uit de Easy-oplossing aangevuld met een beperkt aantal extra modules. Denk hierbij aan een module voor meerdere talen, het reageren op artikelen, het plaatsen van een fotogalerij of een inlogmodule voor klanten of abonnees. Ook komen de premium websites in aanmerking voor optimalisatie door middel van onze online marketing diensten.

Advanced

Een advanced website is een maatwerk website die in ieder geval bestaat uit de functionaliteiten van de premium website. Daarnaast biedt het geavanceerde mogelijkheden zoals integratie van nieuwsbriefmodules en webshops en het samenvoegen van meerdere websites op meerdere domeinen in één contentmanagementsysteem.

Wie waren je voor?Neem contact op