Online Marketing

Word gevonden door je doelgroep!

Online Marketing

De consument gebruikt steeds meer mediakanalen voor haar mediaconsumptie. Dit betekent voor uitgevers van content dat er steeds meer van deze kanalen ingezet moeten worden om de doelgroep te bereiken. Belangrijk om hierbij in de gaten te houden is of jouw media nog wel aansluiten bij de behoeften van uw doelgroep. En of al deze nieuwe kanalen de weg ook vinden richting je (potentiële) klanten, abonnees en leden.

Waarom online marketing?
  • Word beter vindbaar voor je doelgroep
  • Verhoog de conversie op je website of in je app, bijvoorbeeld in de vorm van het genereren van offerte- of contactaanvragen
  • Vergroot je naamsbekendheid
  • Leer aan de hand van de statistieken van je website je doelgroep kennen, zodat je hier al je mediakanalen op aan kunt passen
Hoe kunnen wij je helpen?

Analyse

We gaan graag met jou om tafel om te kijken hoe we samen het maximale rendement uit jouw mediakanalen kunnen halen. Hiervoor maken we om te beginnen een analyse van de huidige kanalen, vindbaarheid, marketinginspanningen en positionering.

Advies

Op basis van de analyse brengen we vervolgens een advies uit over de wijze waarop je de mediakanalen succesvoller kunt vermarkten. Dit advies kan zowel online als offline marketinginspanningen omvatten.

Inrichting en beheer

Op basis van ons advies verzorgen wij bijvoorbeeld het inrichten en beheren van Google Adwords-campagnes, Facebook-Ads en/of LinkedIn-campagnes. Ook voor de creatie en realisatie van banners, brochures en advertenties kun je bij ons terecht.

Wie waren je voor?Neem contact op