Brainstorm

Wij denken graag met je mee

Brainstorm

Ben je benieuwd of jouw kanalen aansluiten bij de behoeften van je doelgroep? Of je de beschikking hebt over de juiste kanalen en of je het maximale rendement uit deze kanalen haalt? Met deze vragen zijn wij dagelijks bezig. We wisselen daarom graag eens met je van gedachten om te bepalen waar je staat en waar wellicht verbeterpunten liggen.

Wat bereik je met een brainstorm?
  • Toets je huidige mediakanalen en marketinginspanningen bij onze business consultants
  • Bepaal samen met ons of je voorziet in de behoeften van je doelgroep
  • Ontdek waar de kansen liggen voor jouw organisatie
Welke stappen doorlopen we?

Bereik

Iedere doelgroep consumeert content op haar eigen wijze. Diverse media worden tegenwoordig ingezet om de doelgroep te bereiken. Wij denken graag mee - op basis van kennis en ervaring met meerdere mediavormen en tientallen praktijkcases - hoe je je doelgroep blijvend bereikt.

Boei

We consumeren meer content dan ooit tevoren. Om als merk een blijvende relatie op te bouwen met je doelgroep is aansprekende content op het juiste kanaal, het juiste tijdstip en de juiste plaats een onmisbare schakel geworden. Wij stellen graag met jou de juiste communicatiemix samen.

Bind

Een optimale combinatie van relevante content en de juiste inzet van mediakanalen draagt absoluut bij aan een sterkere binding tussen jouw merk en je doelgroep. De doelgroep identificeert zich meer met je merk en uit dit bijvoorbeeld op sociale media.

Wie waren je voor?Neem contact op