Blog en nieuws

Altijd op de hoogte zijn van ons laatste nieuws?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Lees verder

Van branchepartner naar businesspartner. Doordat X-Media Solutions in het verleden, maar ook op dit moment veel werkt voor verenigingen, stichtingen en organisaties is een businesspartnership met DNA een perfecte match. We zijn daarom ook erg blij deze samenwerking wereldkundig te kunnen maken en kijken uit naar een inspirerende branchesamenwerking. Binnen het businesspartnership zullen we allereerst op 2 en 3 juni met een stand aanwezig zijn op het 2-daagse DNA-jaarcongres.

Lees meer >
Geplaatst op: 15-04-2016 Print

Net als voorgaande jaren was het voor uitgevers opnieuw geen gemakkelijk jaar. Zowel oplages (met een uitzondering hier en daar, denk bijvoorbeeld aan vtwonen met een oplagestijging van 86.814 naar 105.844) als advertenties lieten een daling zien. Een daling in de omzet is een logisch gevolg. Wordt er specifiek gekeken naar tijdschriften dan kan er geconstateerd worden dat de betaalde oplage gedaald is met ongeveer 4%. Overigens is de krimp in advertentiegeld in verhouding groter.

Lees meer >

Deze maand levert X-Media Solutions het online platform coatingsonline.nl van Ayold op. Een voor X-Media Solutions grote opdracht. Het platform bestaat namelijk uiteindelijk uit meer dan 60 coating websites met vijftig verschillende talen en honderden sub-websites. 

Lees meer >
Geplaatst op: 28-12-2015 Events Nadine Otten

Events, we organiseren er jaarlijks steeds meer. Maar hoe maak je jouw event aantrekkelijker en interactief? En hoe zorg je voor meer betrokkenheid tijdens en na het event? We maakten een selectie van tools en apps die deze vragen beantwoorden.

Sendsteps
Sendsteps is een eenvoudige plugin die je installeert in Powerpoint. De tool maakt het mogelijk om interactieve elementen aan de presentaties toe te voegen. Laat je publiek bijvoorbeeld vragen stellen die direct op het scherm verschijnen of vraag ze om hun mening door middel van stellingen. Reageren kan door middel van een gepersonaliseerde website, SMS of via Twitter.

Lees meer >
Geplaatst op: 03-12-2015 Marketing Nadine Otten
Op dinsdag 1 december gaven wij een masterclass Trends in Marketing en Online aan 75 leden van IG&D Doetinchem.
 
Was u bij de masterclass aanwezig?
Lees meer >

Pagina's

Wie waren je voor?Neem contact op